Izjava o zaštiti osobnih podataka

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za Ugostiteljski obrt GTi, Masarykova 20,10000 Zagreb, OIB :81404184568 sastavljena je sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od dana 27.travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.
Informacije koje tražimo od Vas prilikom slanja upita za narudžbu služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge Vama kao krajnjem korisniku.
Ugostiteljski obrt GTi traži informacije od korisnika koji daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za dostavu).Te se informacije koriste za ispunjavanje narudžbi kupaca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika o našim uslugama, radi provjere narudžbe/podataka ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.
Informacije o vašem korištenju web stranica cateringa GTi pohranjujemo za potrebe analize kako bismo za vas mogli optimizirati uslugu na našim web stranicama.
Vaše podatke koristimo za sljedeće svrhe :
• kako bismo odgovorili na vaše upite
• kako bismo obradili vašu narudžbu
• kako bismo optimizirali naše web stranice
• kako bismo Vam mogli proslijediti e-mailove o našim uslugama
Kada dođete na internetske stranice Ugostiteljskog obrta GTi, automatski se zabilježe općeniti neosobni podaci (koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali).
Ugostiteljski obrt GTi koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na Web lokaciji kako biste imali pristup posebnim informacijama, ili u svrhu komunikacije s Vama.
Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi, osim ako zakon nalaže drugačije.
Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internetske ponude prikupljamo i obrađujemo radi održavanja kontakata s kupcima i obrade narudžbi. Vaše osobne podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način.
Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Ako imate pitanja u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili kako se obrađuju vaši osobni podaci, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na: klopa@catering-gti.hr
Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Na temelju zahtjeva imate pravo besplatno dobiti informacije o vašim osobnim podacima koji su pohranjeni. Sukladno čl. 21 Zakona o zaštiti podataka i imate pravo protiviti se obradi vaših osobnih podataka u reklamne svrhe. Također, prema zakonskim odredbama imate pravo na dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka. Osobne informacije koje dajete Ugostiteljskom obrtu GTi kontrolirate sami.
Ukoliko odlučite da ne želite dati svoje podatke Ugostiteljskom obrtu GTi nećete moći pristupiti nekim područjima na našim internetskim stranicama.
Korisnici koji žele povući suglasnost za kontaktiranje /Zahtjev za privolu slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu: klopa@catering-gti.hr
Promjenu privole (potpuni ili djelomični opoziv, odnosno ponovno davanje privole) možete izvršiti na način da nam se obratite putem e-maila: klopa@catering-gti.hr
Ako se Vaši osobni podaci promijene (npr. e-mail adresa, kućna adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona, poštanski broj i sl.), molimo da nas o promjenama obavijestite na adresu:
Ugostiteljski obrt GTi, vl. Denis Đurić
OIB :81404184568
Masarykova 20
10000 Zagreb
Tel :+3851 487 25 97
Email: klopa@catering-gti.hr

 

Izjava o Kolačićima

Naša politika o kolačićima objašnjava što su kolačići, kako mi koristimo kolačiće, kakav izbor imate u vezi kolačića i kako možete pronaći dodatne informacije o kolačićima.

1. Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući i osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, navedene informacije ne mogu biti spremljene bez da im Vi to omogućite tj. web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu Vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, te pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.

2. Kakve kolačiće koristimo i zašto?

Privremeni kolačići (session cookies) uklanjaju se s računala po zatvaranju internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju privremene podatke. Mi ih koristimo da omogućimo pristup sadržaju odnosno za spremanje jezika prikaza stranice.

Trajni ili spremljeni kolačići ostaju na računalu nakon zatvaranja internetskog preglednika. Pomoću njih web-mjesta pohranjuju podatke, kao što su ime za prijavu i zaporka, tako da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta određenom mjestu. Trajni kolačići ostat će na računalu danima, mjesecima, čak i godinama. Mi koristimo trajne kolačiće kako bi bolje razumjeli navike korisnika, tako da možemo poboljšati stranicu prema vašim navikama. Ova informacija je anonimna – ne vidimo individualne podatke korisnika.

Kolačići u trajanju od 30 dana koriste se da se ne prikazuje obavijest o kolačićima nakon što ste je prihvatili.

Ako koristite našu web stranicu bez promjene postavki preglednika, pretpostavit ćemo da ste suglasni s primanjem svih kolačića s naše web-stranice. Većina preglednika nudi mogućnost brisanja pojedinačnih kolačića, uključujući i kolačiće naše web stranice.

Kolačići treće strane koji se spremaju kod korištenja vanjskih servisa. Postoji više vanjskih servisa koji korisniku mogu spremati ograničene kolačiće. Ovi kolačići nisu spremljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje nekih mogućnosti te za lakši pristup sadržaju. Vanjski servisi koji se koriste a mogu postaviti kolačiće su:

  • Google analytics
  • Google reCaptcha

3. Kakav izbor imate u vezi kolačića

Onemogućavanjem pospremanja kolačića odlučujete hoćete li dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića se kontroliraju i uređuju unutar vašeg web preglednika. Želite li u bilo kojem trenutku izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu, možete ažurirati postavke svojeg internetskog pretraživača (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pretraživaču odabirom izbornika „Help“). Obavezni smo napomenuti kako onemogućavanjem kolačića, nećete moći koristiti neke funkcionalnosti ove web stranice.

Ako želite saznati više o kolačićima, uključujući i informacije o tome kako se kolačići postavljaju te kako možete upravljati njima ili ih isključiti, posjetite sljedeće web stranice:

Ako želite onemogućiti praćenje putem servisa Google Analytics na svim web mjestima, posjetite web stranicu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

4. Izmjene naše politike o kolačićima

Svaku buduću izmjenu naše politike o kolačićima objavit ćemo na ovoj stranici. Molimo Vas da povremeno posjetite ovu stranicu radi informiranja o mogućim izmjenama naše politike o kolačićima. Ova politika o kolačićima posljednji put je izmijenjena 19. siječnja 2020. godine i zamjenjuje svaku drugu politiku o kolačićima koja je važila prije tog datuma.

Kontakt

Sva pitanja, komentari i zahtjevi vezani uz ovu politiku o kolačićima su dobrodošli te ih možete uputiti na sljedeću adresu:

Ugostiteljski obrt GTi, vl. Denis Đurić
OIB :81404184568
Masarykova 20
10000 Zagreb
Tel :+3851 487 25 97
Email: klopa@catering-gti.hr