Ugostiteljski obrt Gti osnovan je 1996. godine, od kada u Zagrebu vodimo restoran, caffe bar i catering. U godinama koje su iza nas poslovali smo s velikim brojem zadovoljnih korisnika naših usluga što je pridonijelo našoj profesionalnosti i kvaliteti.
Korisnici naših usluga bili su, između ostalih, Uredi Vlade Republike Hrvatske, Državni arhiv, Diners club Adriatic, Uredi pravobranitelja, Ministarstvo pravosuđa, Pravosudna Akademija, T-com, Rudarsko geološki fakultet, Prehrambeno tehnološki fakultet, DM drogerie markt, Generalturist, Zagrebačka banka, Samsung Hrvaska, Europska komisija, HAMAG, Viessmann, UNDP, Confida, Klinimed, kao i mnoge druge manje tvrtke i ustanove.
Catering Gti osim dostave gableca u mogućnosti Vam je ponuditi organizaciju mini domjenaka u Vašem uredu kao i pripremu i dostavu hrane za promocije, proslave rođendana ili bilo koje druge svečanosti na Vašoj lokaciji na području cijelog Zagreba.
Također smo u mogućnosti organizirati u prostorima Vaše tvrtke dostavu obroka sa svim potrebnim priborom za Vaše djelatnike, a jelovnike prilagoditi Vašim potrebama. Izrađujemo mjesečne jelovnike, a u ponudi svakodnevno nudimo 10 različitih obroka. Dostavu hrane obavljamo dostavnim vozilima u termo cool boxovima.