Tjedni meni

18. veljače

Ponedjeljak


1. KREM JUHA OD ŠPINATA (7,00 hrk)
(špinat, korjenasto povrće, začini)
2. PORILUK VARIVO S JEČMOM, PILEĆI FILE  (29,50 hrk)
(poriluk, ječam, korjenasto povrće, začini)
3. PILETINA U UMAKU OD GLJIVA, NJOKI, SALATA  (35,00 hrk)
(pileći file, šampinjoni, vrhnje za kuhanje, začini)
4. SAMOBORSKI ODREZAK, PIRE KRUMPIR, ŠPINAT (35,00 hrk)
(odrezak od svinjskog buta češnjak, vino, peršin, začini)
5. PILEĆI WOK GTI, RIŽA, SALATA (35,00 hrk)
(trakice pilećeg filea, paprika, mladi luk, celer, wok umak, začini)
6. PILEĆI FILE S PAPARDELAMA, SALATA (32,00 hrk)
(pohani pileći file, chutny umak ,tjestenina)
7. POHANI SOJA MEDALJONI S PAPARDELAMA, SALATA (32,00hrk)
(pohani soja medaljoni, chutny umak, tjestenina)
8. TJESTENINA S PANCETOM I GRAŠKOM (29,50 hrk)
(tjestenina, vrhnje za kuhanje, grašak, panceta, gorgonzola)
9. ŠPANJOLSKA SALATA (29,50 hrk)
(zelena salata, rikola, pileći file, gorgonzola, špek, orasi)

19. veljače

Utorak


1. KREM JUHA OD BATATA I CIKLE (7,00 hrk)
(batat, cikla , korjenasto povrće, začini)
2. GURMANSKI GULAŠ (32,00 hrk)
(junetina, korjenasto povrće, špek, grah, krumpir, gljive, vino)
3. KIJEVSKA PILETINA, POMFRIT, BABY MRKVA. SALATA  (35,00 hrk)
(pohani pileći file nadjeven začinskim maslacem i svježim sirom)
4. DIMLJENI BUNCEK, RESTANI KRUMPIR, KISELO ZELJE (32,00 hrk)
(kuhani dimljeni buncek)
5. GRČKI RAŽNJIĆI, PEČENI KRUMPIR, UMAK   (35,00 hrk)
(pileći ražnjići, rikola, bijeli grah, ljubičasti luk, rajčica)
6. SVINJSKI NARAVNI, UMAK OD GORGONZOLE, NJOKI, SALATA (32,00 hrk)
(odrezak od svinjskog buta sa žara)
7. BUFFALO RANCH SENDVIČ (29,50 hrk)
(velika tortilja, piletina, buffalo i ranch umak, salata, sir, rajčica, špek)
8. ZLATNI NJOKI (32,00 hrk)
(njoki, kurkuma, pinjoli, grožđice, korijander, đumbir, bešamel)
9. SALATA LEBANESE (29,50 hrk)
(zelena salata, pileći file, paprika, rajčica, mladi luk, rotkvice, svježi krastavci)

20. veljače

Srijeda


1. GOVEĐA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA  (7,00 hrk)
(govedina, korjenasto povrće, začini)
2. VARIVO OD BUNDEVE I LEĆE, PILEĆI FILE (29,50 hrk)
(butternut tikva, leća, korjenasto povrće, pileći file sa žara, začini)
3. PILEĆA ENCHILADA, UMACI  (32,00 hrk)
(tortilje, kuhana piletina, mladi luk, paprika, crveni grah, sir)
4. RIMSKA PILETINA, PIRE KRUMPIR, SALATA (32,00 hrk)
(pileći batak zabatak, prošek, pršut, rajčica, začini)
5. SLAVONSKA ROLADA, KRUMPIR DOBRA DOMAČICA, SALATA (35,00 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta nadjeven kulenom i dimljenim sirom)
6. LUNGIĆ MEDVEDGRAD, MARINIRANA PEČENA MRKVA I CIKLA, SALATA (42,50 hrk)
(svinjski lungić sa žara)
7. PILETINA BRIE, KROKETI, SALATA (32,00 hrk)
(pileći file sa žara, vino, bukovače, sir brie, začini)
8. PIADINA ROMAGNOLA (29,50 hrk)
(velika tortilja, pršut, rajčica, mozzarella, rikola)
9. RASKOŠNA SALATA (32,00 hrk)
(zelena salata, svježi krastavci, kukuruz šećerac, koraba, dimljeni losos, jogurt, majoneza, sezam)

21. veljače

Četvrtak


1. KREM JUHA OD BROKULE (7,00 hrk)
(brokula, korjenasto povrće, prženi lješnjaci, začini)
2. ISTARSKA MANEŠTRA, SUHO MESO (29,50 hrk)
(grah, slanutak, kukuruz, korjansto povrće, začini)
3. PILETINA U UMAKU OD MANGA I ĐUMBIRA, INTEGRALNA RIŽA, SALATA (35,00 hrk)
(pileći file sa žara)
4. BURGER GRIČ, KRUMPIRIĆI (35,00 hrk)
(pljeskavica, zelena salata, špek, umak, kiseli krastavci, prženi luk)
5. DALMATINSKA PRŽOLICA, NJOKI (35,00 hrk)
(juneći odrezak, korjenasto povrće, senf, vino, prženi luk)
6. PUNJENI PILEĆI FILE, PIRE KRUMPIR S GRAŠKOM I MLADIM LUKOM , SALATA (35,00 hrk)
(pohani pileći file nadjeven šunkom i sirom)
7. POHANI MEX ODREZAK, MEKSIČKA RIŽA, SALATA (32,00 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta, tortilja čips)
8. TJESTENINA S VRATINOM, BOSILJKOM I FETA SIROM (29,50 hrk)
(tjestenina, dimljena vratina, bosiljak, feta sir, vrhnje za kuhanje, začini)
9. CEZAR PILEĆA SALATA (32,00 hrk)
(zelena salata, piletina, kuhana jaja, špek, rajčica, parmezan)

22. veljače

Petak


1. KREM JUHA OD POVRĆA  (7,00 hrk)
(mix povrća, korjenasto povrće, začini)
2. POHANI OSLIĆ, ŠARENA KRUMPIR SALATA, TARTAR  (32,00 hrk)
(pohani file oslića)
3. GTI FRIDAY MIX, POMFRIT, TARTAR  (35,00 hrk)
(pržene lignje, pohani oslić file, surimi repići)
4. PRŽENE LIGNJE, POMFRIT, TARTAR  (37,00 hrk)
(pržene lignje na kolutiće)
5. SALATA OD LOSOSA (35,00 hrk)
(dimljeni losos, krumpir, kopar, peršin, jogurt, vrhnje, majoneza)
6. PRŽENI OSLIĆ, BLITVA KRUMPIR (40,00 hrk)
(oslić bez glave, brašno, češnjak, maslinovo ulje)
7. TUNA CROUQUETTES, BLITVA KRUMPIR, TARTAR  (32,00 hrk)
(pohani polpeti od usitnjene tune,krumpir, začini)
8. GTI TUNA WRAP SENDVIČ (29,50 hrk)
(velika tortilja, tuna, špinat, grčki jogurt, kapare, orasi, umak)
9. POHANI SURIMI, POMFRIT, TARTAR  (32,00 hrk)
(pohani surimi repići)
10. PILEĆI NARAVNI, SALSA, TJESTENINA, SALATA  (32,00 hrk)
(pileći file sa žara)