Tjedni meni

22.travnja

Ponedjeljak


23.travnja

Utorak


1. KREM JUHA OD GRAŠKA I MENTE (7,00 hrk)
(grašak, korjenasto povrće, menta, začini)
2. PILEĆI UJUŠAK (29,50 hrk)
(kockice pilećeg filea, korjenasto povrće, grašak, noklice)
3. AROMATIČNI PILEĆI FILE, ŠARENA RIŽA, SALATA (32,00 hrk)
(pileći file sa žara, slanutak, bukovače, špek, vino)
4. TERIYAKI PILETINA, RIŽA, SALATA (32,00 hrk)
(pileći file trakice, kineski kupus, paprike, tikvice, šampinjoni, teriaky umak)
5. SVINJSKI ODRESCI U UMAKU OD POVRĆA, NJOKI, SALATA  (35,00 hrk)
(odrezak od svinjskog buta, rajčica, korjenasto povrće, vino, začini)
6. KUHANI ŠTRUKLI (29,50 hrk)
(kuhani štrukli vlastite proizvodnje, kiselo vrhnje, prezle)
7. PIADINA ROMAGNOLA (29,50 hrk)
(velika tortilja, pršut, rajčica, mozzarella, rikola)
8. FINA SALATA OD TUNE (29,50 hrk)
(zelena salata, tuna, bijeli grah, rajčica, luk, masline, krutoni)

24.travnja

Srijeda


1. KREM JUHA OD MRKVE (7,00 hrk)
(mrkva, korjenasto povrće, začini)
2. GRAH VARIVO, SUHO MESO (29,50 hrk)
(grah, korjenasto povrće, suho meso, začini)
3. MUSAKA, SALATA  (32,00 hrk)
(krumpir, mesni ragu, patlidžani, tikvice, rajčica, kiselo vrhnje, jaja)
4.PUNJENI PILEĆI FILE SA ŽARA, POVRĆE NA MASLACU, SALATA (35,00 hrk)
(pileći file sa žara nadjeven krem sirom, porilukom i mrkvom)
5. BEČKI ODREZAK, RIŽA, SATARAŠ, SALATA (32,00 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta)
6. PILEĆI WRAP SENDVIČ (29,50 hrk)
(velika tortilja, pileći file, zelena salata, radič, rajčica, kukuruz, paprika, umak)
7. ZELENI REZANCI ALFREDO (29,50 hrk)
(zeleni rezanci, dimljena vratina, šampinjoni, gorgonzola, vrhnje za kuhanje)
8. PILEĆA SALATA, DRESING BLUE CHEESE (29,50 hrk)
(zelena salata, pileći file, paprika, rajčica, krastavci, tikvice)

25.travnja

Četvrtak


1. KREM JUHA OD BATATA I CIKLE (7,00 hrk)
(batat, korjenasto povrće, cikla, začini)
2. ĆUFTE, PIRE KRUMPIR (32,00 hrk)
(okruglice od mljevenog mesa, umak od rajčice, korjenasto povrće, začini)
3. DALMATINSKA PRŽOLICA, NJOKI  (35,00 hrk)
(juneći odrezak, korjenasto povrće, senf, vino, prženi luk)
4. PAŠKA PILETINA, KRUMPIR, SALATA (32,00 hrk)
(pileći batak zabatak, pršut, masline, začini)
5. POHANI SVINJSKI ODREZAK,ŠARENA RIŽA, SALATA (35,00 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta nadjeven goudom)
6. PILEĆI NARAVNI, UMAK OD GLJIVA, RIŽA, SALATA (35,00 hrk)
(pileći file sa žara)
7. KEBAB WRAP SENDVIČ (29,50 hrk)
(pileći file, velika tortilja, paprika, rajčica, kupus, kukuruz, zelena salata, luk, feta sir)
8. GRČKA SALATA (29,50 hrk)
(zelena salata, rajčica, paprika, krastavci, feta sir, začini)

26. travnja

Petak


1. KREM JUHA OD RAJČICE  (7,00 hrk)
(rajčica, korjenasto povrće, začini)
2. POHANI OSLIĆ, ŠARENA KRUMPIR SALATA, TARTAR  (32,00 hrk)
(pohani file oslića)
3. GTI FRIDAY MIX, POMFRIT, TARTAR  (35,00 hrk)
(pržene lignje, pohani oslić file, surimi repići)
4. PRŽENE LIGNJE, POMFRIT, TARTAR  (37,00 hrk)
(pržene lignje na kolutiće)
5. ORADA SA ŽARA, BLITVA KRUMPIR (45,00 hrk)
(orada sa žara)
6. TJESTENINA S PLODOVIMA MORA (32,00 hrk)
(tjestenina, meso dagnji, lignje, kozice, češnjak, rajčica)
7. TUNA WRAP SENDVIČ  (29,50 hrk)
(velika tortilja, umak, zelena salata, rajčica, kukuruz, masline, stabiljka celera)
8. TUNA CROQUETTES, BLITVA KRUMPIR (32,00 hrk)
(pohani polpeti od usitnjene tune,krumpir, začini)
9. PILEĆI NARAVNI, UMAK 4 SIRA, NJOKI, SALATA  (32,00 hrk)
(pileći file sa žara)