Tjedni meni

02.listopad

Ponedjeljak


1. TELEĆA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA (2,00 eur/15,07 hrk)
(teletina, korjenasto povrće, začini)
2. VARIVO 5 VRSTI MAHUNARKI, PILEĆI FILE (5,50 eur/41,44 hrk)
(mahunarke, korjenasto povrće, poriluk, začini)
3. SVINJSKI WOK THAI, RIŽA (6,70 eur/50,48 hrk)
(svinjetina na trakice, đumbir, mladi luk, kikiriki, začini)
4. POHANI PUNJENI PILEĆI FILE, NJOKI, UMAK OD PRŠUTA, SALATA (7,50 eur/56,51 hrk)
(pohani pileći file nadjeven šunkom i sirom)
5. 4 STRANE SVIJETA, ŠIROKI REZANCI, SALATA (7,50 eur/56,51 hrk)
(teletina, svinjetina, piletina, junetina, tikvice, paprika)
6. SVINJSKI ODRESCI U UMAKU OD CRNOG VINA I GRAŠKA, RIŽA, SALATA (6,70 eur/50,48 hrk)
(odrezak od svinjskog buta, crno vino, grašak, korjenasto povrće, začini)
7. KUHANI ŠTRUKLI (6,70 eur/50,48 hrk)
(kuhani štrukli vlastite proizvodnje, kiselo vrhnje, prezle)
8. RIMSKA SALATA (5,70 eur/42,94 hrk)
(rikola, pileći file, stabiljka celera, svježi krastavci, mladi luk, orasi, peršin, mozzarella, začini)

03.listopad

Utorak


1. KREM JUHA OD GLJIVA (2,00 eur/15,07 hrk)
(gljive, začini)
2. VARIVO S PROSOM I PURETINOM (5,50 eur/41,44 hrk)
(mrkva, proso, mahune, korjenasto povrće, začini)
3. PILETINA VERONA, KROKETI, SALATA (6,70 eur/50,48 hrk)
(pileći file sa žara, umak od rajčice, špinat, mozzarella)
4. PILETINA S LIMUNOM I MENTOM, PEČENI KRUMPIR, SALATA (6,70 eur/50,48 hrk)
(pečeni pileći batak zabatak, limun, menta, senf, timijan, začini)
5. LUNGIĆ PUNJEN PRŠUTOM I MOZZARELLOM, PEČENI KRUMPIR, SALATA (8,00 eur/60,28 hrk)
(svinjski lungić sa žara nadjeven pršutom i mozzarellom)
6. BEČKI ODREZAK, SATARAŠ, RIŽA, SALATA (6,70 eur/50,48 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta)
7. HUMUS WRAP SENDVIČ (6,70 eur/50,48 hrk)
(velika tortilja, humus, rajčica, krastavci, rikola, mozzarella)
8. SALATA S PILETINOM I NARANČOM (5,70 eur/42,94 hrk)
(zelena salata, piletina, naranča, koraba, bademi, rajčica, jogurt, začini)

04.listopad

Srijeda


1. KREM JUHA OD MRKVE I BATATA (2,00 eur/15,07 hrk)
(mrkva, batat, korjenasto povrće, začini)
2. KELJ VARIVO, FAŠIRANAC (5,50 eur/41,44 hrk)
(kelj, krumpir, korjenasto povrće, začini)
3. KIJEVSKA PILETINA, POMFRIT, BABY MRKVA, SALATA (7,50 eur/56,51 hrk)
(pohani pileći file nadjeven začinskim maslacem i svježim sirom)
4. ZAPEČENE TALIJANSKE ĆUFTE, TJESTENINA (6,70 eur/50,48 hrk)
(mesne okruglice, talijanski začini, mozzarella)
5. JASMIN CURRY SVINJETINA, RIŽA (6,70/50,48 hrk)
(svinjetina, curry pasta, kikiriki maslac, paprika, mahune)
6. JUNEĆE ŠNICLE U UMAKU, PIRE KRUMPIR, SALATA (8,00 eur/60,28 hrk)
(juneći odresci, korjenasto povrće, vino, začini)
7. CHIMICHANGA PALTA, UMACI (6,70 eur/50,48 hrk)
(tortilje, pileći file, kukuruz, tikvice, luk, šampinjoni, sir, zelena salata, avokado)
8. KUS KUS SALATA (5,70 eur/42,94 hrk)
(kus kus, tikvice, grah, paprika, mladi luk, piletina, feta sir)

05.listopad

Četvrtak


1. KREM JUHA OD CVJETAČE (2,00 eur/15,07 hrk)
(cvjetača, korjenasto povrće, začini)
2. VINSKI GULAŠ S JUNETINOM (6,00 eur/45,21 hrk)
(junetina, korjenasto povrće, krumpir, vino, začini)
3. POHANI PILEĆI FILE, RIŽOTO OD BUNDEVE I RIKOLE, SALATA (6,70 eur/50,48 hrk)
(pohani pileći file)
4. ZAPEČENE PUREĆE ROLICE, KROKETI, UMAK OD KESTENA, SALATA (8,00 eur/60,28 hrk)
(zapečene pureće rolice omotane špekom nadjevene mlincima, špinatom i kestenima)
5. MEX BURGER, SPICY KRUMPIRIĆI (8,00 eur/60,28 hrk)
(pljeskavica, rajčica, ljubičasti luk, guacamole umak, sir, špek)
6. SEKELI GULAŠ, PALENTA (6,70 eur/50,48 hrk)
(svinjetina, kiselo zelje, začini)
7. NJOKI S GORGONZOLOM I PANCETOM (6,70 eur/50,48 hrk)
(njoki, vrhnje za kuhanje, gorgonzola, panceta, začini)
8. COBBOVA SALATA (5,70 eur/42,94 hrk)
(zelena salata, rikola, jaja, avokado, slanutak, špek, sir, vlasac, začini)

06.listopad

Petak


1. KREM JUHA OD RAJČICE (2,00 eur/15,07 hrk)
(rajčic, korjenasto povrće, začini)
2. POHANI OSLIĆ , ŠARENA KRUMPIR SALATA, TARTAR (6,80 eur/51,23 hrk)
(pohani file oslića)
3. PRŽENE LIGNJE, POMFRIT, TARTAR  (9,50 eur/71,58 hrk)
(pržene lignje na kolutiće)
4. GTI MIX, POMFRIT, TARTAR (7,50 eur/56,51 hrk)
(pržene lignje, pohani oslić file, surimi repići)
5. ŠARENI OSLIĆ, KUHANI KRUMPIR S POVRĆEM (7,00 eur/52,75 hrk)
(pečeni file oslića, paprika, mladi luk, mrkva, soja sos, maslinovo ulje, češnjak)
6. ŠPANJOLSKI GULAŠ OD LIGNJI, PALENTA (9,50 eur/71,58 hrk)
(lignje, korjenasto povrće, rajčica, paprika, timijan, masline, vino, začini)
7. PASTRVA SA ŽARA, BLITVA KRUMPIR (7,50 eur/56,51 hrk)
(pastrva sa žara)
8. MEKSIČKI SALATA (6,70 eur/50,48 hrk)
(zelena salata, lignje sa žara, crveni grah, paprika, rajčica, luk, mahune, limun, maslinovo ulje)
9. ŠARENA TJESTENINA S PILETINOM I RAJČICOM (6,70 eur/50,48 hrk)
(šarena tjestenina, piletina, rajčica, krem umak)