Tjedni meni

30.ožujka

Ponedjeljak


1. KREM JUHA OD CELERA S LJEŠNJACIMA (7,00 hrk)
(celer, korjenasto povrće, lješnjaci, začini)
2. VARIVO 5 VRSTI MAHUNARKI, PILEĆI FILE  (29,50 hrk)
(mahunarke, korjenasto povrće, poriluk, začini)
3. SVINJSKI ODRESCI NA LOVAČKI, NJOKI, SALATA  (35,00 hrk)
(odrezak od svinjskog buta, šampinjoni, špek, korjenasto povrće, vino, začini)
4. PILEĆI NARAVNI, UMAK OD GORGONZOLE, KROKETI, SALATA (35,00 hrk)
(pileći file sa žara)
5. POHANI PILEĆI FILE, RIŽOTO OD BUNDEVE I RIKOLE, SALATA (35,00 hrk)
(pohani pileći file)
6. TJESTENINA ARRABIATA (32,00 hrk)
(tjestenina, luk, rajčica, chilli, curry, češnjak, začini)
7. SALATA FORTUNA (32,00 hrk)
(zelena salata, rikola, mladi luk, pileći file, rotkvice, paprika, rajčica)

31.ožujka

Utorak


1. KREM JUHA OD GLJIVA (7,00 hrk)
(gljive, začini)
2. VARIVO OD GRAŠKA S NOKLICAMA, PILEĆI FILE (29,50 hrk)
(grašak, korjenasto povrće, noklice, pileći file)
3. SVINJSKI ZAGREBAČKI, PEČENI KRUMPIR, ŠAMPINJONI, SALATA (35,00 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta nadjeven šunkom i sirom)
4. PILEĆI PAPRIKAŠ, TJESTENINA, SALATA (35,00 hrk)
(pile na komade, korjenasto povrće, rajčica, začini)
5. PILETINA O-RANGE, KROKETI, SALATA   (35,00 hrk)
(pileći file sa žara, umak od naranče, rikola, feta sir, crne masline)
6. FETTUCINI S MESOM I RAJČICOM (32,00 hrk)
(tjestenina, mesni ragu, rajčica, vrhnje za kuhanje, začini)
7. SALATA PRIMAVERA (32,00 hrk)
(zelena salata, rikola, brokula, pileći file, rajčica)

01.travnja

Srijeda


1. PILEĆA JUHA S DOMAĆIM REZANCIMA (7,00 hrk)
(piletina, korjenasto povrće, začini)
2. MAHUNE VARIVO, PILEĆI FILE (29,50 hrk)
(mahune, krumpir, korjenasto povrće, začini)
3. PILETINA MUSHROOM, RIŽA, SALATA  (35,00 hrk)
(pileći file sa žara, šampinjoni, vrhnje za kuhanje, vino, začini)
4. SLAVONSKA ROLADA, PEČENI KRUMPIR, SALATA (35,00 hrk)
(pohani odrezak od svinjskog buta nadjeven kulenom i dimljenim sirom)
5. KEBAB WRAP SENDVIČ (32,00 hrk)
(pileći file, velika tortilja, paprika, rajčica, kupus, kukuruz, zelena salata, luk, feta sir)
6. ZELENI REZANCI ALFREDO (32,00 hrk)
(zeleni rezanci, dimljena vratina, šampinjoni, gorgonzola, vrhnje za kuhanje)
7. SALATA CARMEN (32,00 hrk)
(zelena salata, ljubičasti grah, tortilje, kukuruz, paprika, pileći file)

02.travnja

Četvrtak


1. KREM JUHA OD PORILUKA I ĐUMBIRA (7,00 hrk)
(poriluk, đumbir, korjenasto povrće, začini)
2. VARIVO OD SLANUTKA I TIKVICA, PILEĆI FILE (29,50 hrk)
(slanutak, tikvice, korjenasto povrće, pileći file, začini)
3. ODREZAK ESPLANDA, NJOKI, SALATA  (35,00 hrk)
(odrezak od svinjskog buta u umaku od suhih šljiva, senf, rakija, začini)
4. BURGER GTI, KRUMPIRIĆI (40,00 hrk)
(pljeskavica, zelena salata, luk, rajčica, kiseli krastavci, umak)
5. PILEĆI FINGERSI, RIZI BIZI, UMAK (35,00 hrk)
(pohani pileći fingersi)
6. CHIMICHANGA, UMACI VRHNJE I SALSA (35,00 hrk)
(tortilje, pileći file trakice, luk, paprika, kukuruz, gouda)
7. SALATA BORDOUX (32,00 hrk)
(tjestenina, pileći file, gorgonzola, začini)

03.travnja

Petak


1. KREM JUHA OD RAJČICE  (7,00 hrk)
(rajčica, korjenasto povrće, začini)
2. POHANI OSLIĆ, KRUMPIR SALATA, TARTAR  (35,00 hrk)
(pohani file oslića)
3. GTI FRIDAY MIX, POMFRIT, TARTAR  (35,00 hrk)
(pržene lignje, pohani oslić file, surimi repići)
4. PRŽENE LIGNJE, POMFRIT, TARTAR  (42,00 hrk)
(pržene lignje na kolutiće)
5. PRŽENA PASTRVA, BLITVA KRUMPIR (35,00 hrk)
(pastrva pržena u kukurznom brašnu)
6. TUNA WRAP SENDVIČ (32,00 hrk)
(velika tortilja, tuna, umak, zelena salata, rajčica, kukuruz, masline, stabiljka celera)
7. SALATA NESI  (32,00 hrk)
(zelena salata, surimi račići, rajčica, feta sir, krutoni, peršin, origano)
8. PILEĆI NARAVNI, POMFRIT, SALATA  (35,00 hrk)
(pileći file sa žara)